{{ order.total_quantity }} PRODUKTET

SHPORTA IME

Për të vazhduar duhet të keni të paktën një porosi në vlerën e {{ order.minimum_order_value | currency }}
{{ item.title }}
Kodi: {{ item.code }}
{{ error }}
PROMO:
ÇMIMI PËR ARTIKUJ {{ item.price }} {{ item.discounted_price }}
TOTALI {{ item.total_discounted_price }}

Fill in your discount code in the following field and win additional discount.

{{ errors.coupon }}
Çmimi fillestar
{{ order.total_cost }}
Kostoja e pagesës
{{ order.payment_cost }}
Kostoja e transportit
{{ order.shipping_cost }}
Zbritje
{{ order.savings }}
Zbritje në promovime
{{ order.promo_discount }}
Vlera totale
{{ order.final_cost }}
Për të kërkuar transport falas duhet të shpenzoni {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Shporta juaj është bosh! VAZHDONI BLERJET
Logo Na kontaktoni në një nga kanalet tona komunikuese.

Programi i besnikërisë Happy

Përdor kartën Happy në çdo blerje dhe shfrytëzo pikët për të marrë zbritje dhe oferta të dedikuara.

Format e pagesës

Pagesa mund të bëhet me para në dorë kur merr porosinë ose me kartë (Visa ose Master).

Transporti FALAS për porosi mbi 2,000 lekë

Për porosi nën 2,000 lekë, transporti kushton 180 lekë në Tiranë dhe 250 lekë jashtë Tiranës.

Shërbimi i klientit

Shërbim i dedikuar për të gjithë klientët nga e hëna në të shtunë 09:00-20:00; e diel 10:00-18:00.
ABONOHUNI NË BULETINI

© 2023 Jumbo. All rights reserved.

Web Design & Development by
Powered by Generation Next ecommerce platform