ZBULO PRODUKTET

BLI SIPAS KATEGORISË

BLI SIPAS NEVOJËS

INSTAGRAM

Kid Zone është përfaqësuesi zyrtar franchise i Jumbo-s në Shqipëri. Në vitin 2011, Jumbo, dyqani më i madh i lodrave në Ballkan, u bë pjesë e Grupit BALFIN.

Jumbo është një markë e përshtatshme për të gjitha moshat, për shkak të gamës së saj të gjerë me mbi 30,000 produkte, duke e bërë atë kompaninë lider në sektorin e saj.

Logo Na kontaktoni në një nga kanalet tona komunikuese.

Programi i besnikërisë Happy

Përdor kartën Happy në çdo blerje dhe shfrytëzo pikët për të marrë zbritje dhe oferta të dedikuara.

Format e pagesës

Pagesa mund të bëhet me para në dorë kur merr porosinë ose me kartë (Visa ose Master).

Transporti FALAS për porosi mbi 2,000 lekë

Për porosi nën 2,000 lekë, transporti kushton 180 lekë në Tiranë dhe 250 lekë jashtë Tiranës.

Shërbimi i klientit

Shërbim i dedikuar për të gjithë klientët nga e hëna në të shtunë 09:00-20:00; e diel 10:00-18:00.
ABONOHUNI NË BULETINI

© 2023 Jumbo. All rights reserved.

Web Design & Development by
Powered by Generation Next ecommerce platform