Politikat e Privatësisë

Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga www.jumbo.al dhe si i përdorim ato.

Politika e privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndajnë në www.jumbo.al. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion të mbledhur offline ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe interneti.


Të dhënat

Informacioni personal që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t'i jepni ato, do t'ju bëhen të qarta për ju, në momentin që ne ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.

Ne mund të marrim informacione shtesë për ju, siç janë emri juaj, adresa e emailit, numri i telefonit, përmbajtja e mesazhit dhe/ose imazhe që mund të na dërgoni dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të jepni.


Si i përdorim informacionet tuaja?

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme duke përfshirë:

Sigurimin, operimin dhe mirëmbajtjen e faqes tonë të internetit;

Përmirësimin, personalizimin dhe zgjerimin e faqes tonë të internetit;

Të kuptojmë dhe analizojmë se si e përdorni faqen tonë të internetit;

Zhvillimin e produkteve, shërbimeve, veçorive dhe funksioneve të reja;

Komunikimin me ju, direkt ose përmes një prej partnerëve tanë, duke përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t'ju siguruar azhurnime (përditësime) dhe informacione të tjera që lidhen me faqen e internetit, për marketing dhe qëllime promovuese;

Dërgimin e emaileve;

Gjetjen dhe parandalimin e mashtrimeve;

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni rregullat e politikës së privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacione rreth politikës së privatësisë mos hezitoni të na kontaktoni përmes customercare@jumbo.al.

Logo Na kontaktoni në një nga kanalet tona komunikuese.

Programi i besnikërisë Happy

Përdor kartën Happy në çdo blerje dhe shfrytëzo pikët për të marrë zbritje dhe oferta të dedikuara.

Format e pagesës

Pagesa mund të bëhet me para në dorë kur merr porosinë ose me kartë (Visa ose Master).

Transporti FALAS për porosi mbi 2,000 lekë

Për porosi nën 2,000 lekë, transporti kushton 180 lekë në Tiranë dhe 250 lekë jashtë Tiranës.

Shërbimi i klientit

Shërbim i dedikuar për të gjithë klientët nga e hëna në të shtunë 09:00-20:00; e diel 10:00-18:00.
ABONOHUNI NË BULETINI

© 2023 Jumbo. All rights reserved.

Web Design & Development by
Powered by Generation Next ecommerce platform