Vegla Tekniku Me Kokore

599L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1086925 Kategori:

Përshkrim

Vegla Tekniku Me Kokore: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Newsun (H.K) Company , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues Per Shqiperine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material:Plastike Tool Series Loder Vegla Tekniku Me Kokore. Mosha E Perdorimit 3+ , Ne Prani Te Adulteve. Produkti Perfshin : Kokore Dhe Brezin Me Sharr , Kacavid Etj. Materiali Plastik.