Vazo Qelqi Dekorative Me Kapak Qelqi Dizajn Në Formë Diamanti 10×19 Cm

549L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1171880 Kategori:

Përshkrim

Vazo Qelqi Transparent Me Dizajn Të Stampuar “Diamanti” Dhe Kapak Me Dorezë.
Ngjyra Transparente
Materiali Qelqi
Kapaciteti 550 Ml
Diametri X Lartësia 10×19 Cm