Varese Celesash Zile 3.8

129L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1181014 Kategori:

Përshkrim

Varese Celsash Zile 3.8. Zile Metalike Qe Xdoret Si Varese Celsash Dhe X Aktivitete Te Ndryshme. Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Keenmax International Limited , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues X ShqiXine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506