Sticky Notes Me Mesazhe Në Formë Shigjete Me 5 Ngjyra 200 Copë

129L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1170718 Kategori:

Përshkrim

sticky notes me mesazhe në 5 ngjyra. Çdo ngjyrë ka 25 afishe dhe paketa ka 200 copë.
GjatesiaxGjersia: 1.2×4.4 cm.