Album Me Figura Ngjitëse “Kafshët” 5 Fletë

99L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1175926 Kategori:

Përshkrim

Bllok me 5 fletë me xhungël vetë ngjitëse dhe kafshë pyjore për dekorim të bukur.
Gjatësia x Gjerësia e Bllokut: 14.5×24 cm
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.