Plastelinë Me Ngjyra 8 Copë 160 Gr

129L

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1115503 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 8 plastelina me ngjyra të ndryshme dhe peshon 160gr. Nuk thahet, nuk forcohet dhe nuk është toksike.
Gjinia Djalë vajze
8 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.