Plastelinë “Doh” Me Ngjyra & Forma 28 Gr X 4 Copë

349L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1182954 Kategori:

Përshkrim

plastelinë doh në kavanoza 28 gr, në 4 ngjyra dhe së bashku kallëpe dhe kallëpe prestar për t’i dhënë formë krijimeve tuaja.
Gjinia Djalë vajze
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç