Mulli Ere Dekorues Në Vazo Me Pika Nusepashke 15 Cm

99L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1129212 Kategori:

Përshkrim

Mulli me erë me ngjyra në shkopinj dhe vazo lulesh.
Lartësia e mullirit të erës: 15 cm.
Gjatësia e shkopit: 7 cm.
Diametri i mullirit: 9 cm.
Diametri i vazos: 4 cm.
Materiali: Dru – Plastikë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.