Shishe E Mbushur Me Rërë Dekoruese Me Magnet Kapak Në Formë Varke 2.5×8 Cm

129L

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1161058 Kategori:

Përshkrim

Shishe magnet me rërë dekorative dhe varkë në kapak.
Diametri Lartësia: 2.5×8 cm
Materiali: Qelqi, Tapa, Qeramike.
Ngjyra Projektime të Ndryshme Transparente