Libër Ngjyrosje A4 “Unicorn” & Ngjyrues Uji 12 Fl

299L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1188297 Kategori:

Përshkrim

Libër për ngjyrosje me vizatimin e njëbrirëshit dhe kafshëve. Ngjyrosni me shënuesin magjik me ujë!
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 17×20 cm
Gjatësia x Gjerësia 14×15 cm