Kuti Pastrimi Për Putrat E Qenit

599L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1200364 Kategori:

Përshkrim

Këllëf i brendshëm silikoni me kunja të buta për të pastruar këmbët e Kafshës suaj pas shëtitjes. Mbushni kasën me ujë dhe sapun dhe futeni këmbën e Kafshës. Kunjat e buta do të pastrojnë lëkurën dhe flokët dhe do të heqin papastërtitë dhe baltën pa e shqetësuar ose dëmtuar këmbën. Më pas fshijeni me një peshqir të pastër.
Materiali Plastikë silikoni
Diametri x Lartësia 10×15 cm