Kuti Me 12 Forma & Numra & Ore

799L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1023250 Kategori:

Përshkrim

Kuti Me 12 Forma&Numra Dhe Ore: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Newsun (H.K) Company , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues Per Shqiperine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material:Plastike Kuti Me 12 Forma&Numra Dhe Ore: Kuti Me 12 Forma, Numra Dhe Ore. Mosha +12 Muajsh.