Hipopotam Rrotullues Dhe Forma

899L

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1100009 Kategori:

Përshkrim

Hipopotam Rrutullues Dhe Forma: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Newsun (H.K) Company , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues Per Shqiperine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material:Plastike Hipopotam Rrutullues Dhe Forma: Hipopotam Rrotullues Me Forma. Mosha +12 Muajsh.