Bojëra Uji Me Penel 21 Copë

299L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1104107 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një kuti plastike me 21 bojëra uji të thatë me ngjyra të ndryshme dhe dy penel druri me një majë të hollë.
Gjinia Djalë vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.