Bojëra Dhjami “Crayons” Të Holla 36 Copë

249L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1050011 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 30 shkumësa me ngjyra dhe 6 dhurata me ngjyra të ndryshme.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
36 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.