Mbajtëse Vaji Aromatik Qeramike Në Formën E Kokës Budës 8×8 Cm

249L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1179145 Kategori:

Përshkrim

Baza Dekorative E Vajit Në Formën E Kokës Së Budës Me Detaje Të Stampuara. Vendosni Vajin Aromatik Sipas Dëshirës Tuaj Në Krye Dhe Një Qiri Në Fund. Me Temperaturën Vaji Do Të Lëshojë Aromën E Tij Dhe Do Të Përhapet Në Hapësirë.
Ngjyra Kafe
Materiali Qeramike
Diametri X Lartësia 8×8 Cm