Autobuz I Kuq Me Ze E Drita

599L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1159921 Kategori:

Përshkrim

Autobuz I Kuq Me Ze E Drita: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Newsun (H.K) Company , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues X ShqiXine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material plastik. Autobuz me tinguj dhe drita. Punon me 3 bateri 1.5V Ag13 ( Te Xfshira). Mosha +3 Vjec