Anije Patrullimi Detar Blu

149L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1140467 Kategori:

Përshkrim

Anije Patrullimi Detar Blu : Prodhuar Ne Kine, Furnitori: Newsun (H.K) Company , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues X ShqiXine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 .Loder anije Qe Xdoret vetem ne uje ambjenti dhe jo me kripe. Punon me 2 Bateri 1.5V AA.(Te PaXfshira).Mosha +3 Vjec.