Album Me Figura Ngjitëse “Frozen” 36 Copë

129L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1180133 Kategori:

Përshkrim

Album për vajza, me faqe të bardha dhe 35 afishe nga filmi Frozen 2 për të krijuar historitë tuaja fantazie.
Hero frozen
Materiali Letër
Dimensionet e paketës 20×30 cm