3 Kuba Argetuese Per Femije

699L

Ka stok

Kodi JUMBO: 1159413 Kategori:

Përshkrim

3 Kuba Argetuese Per Femije: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: All Courtesy International Limited , Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues Per Shqiperine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material: 3 Kuba Femije Akrgetuese: Perfshin 3 Kuba Me Ngjyra Dhe Shkronja. Mosha +12 Muajsh.