Stilolaps Xhel Me Ngjyra Blu, I Zi, I Kuq 10 Copë

299L

Ka stok

SKU: 1069014 Category:

Description

Paketimi përmban 10 stilolapsa boje xheli me dorezë ergonomike për mbajtje të lehtë, 5 blu, 3 të zeza dhe 2 të kuqe.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
10 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.