Stilolaps “Easy Clicker” Me Ngjyra Blu, Jeshilë, I Zi, I Kuq

149L

Ka stok

SKU: 1038398 Category:

Description

Paketa përmban 4 stilolapsa Ball Point me dorezë ergonomike për mbajtje të lehtë, 1 blu, 1 të zezë, 1 të kuqe dhe 1 jeshile.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E kuqe e zezë blu jeshile
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.