Stilolaps “Bic Cristal Soft” Blu 4 Copë

179L

Ka stok

SKU: 1120146 Category:

Description

Stilolaps BIC me majë të butë 1.4 mm që ju lejon të shkruani deri në 35% më të butë se stilolapsat e tjerë. Paketa përmban 4 stilolapsa me bojë blu dhe trup blu transparent.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Seti i markës BIC
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.