Loje Travel 4×4

599L

Ka stok

SKU: 0080554 Category:

Description

Loje Travel 4×4 .Loja Luhet Me 2Lojtare.Mosha+5Vjec.Paketimi Permban Tavolinen Dhe 42 Gure Me 2 Ngjyra Te Ndryshme. Materiali Plastik.: Prodhuar Ne Kine, Furnitori: T.S.A E.E. (Ei??????), Exportues: Jumbo S.A. Greqi, Importues Per Shqiperine: Kid Zone Sh.P.K Tel: +355 44506506 Material:Leter + Plastike