Komardare Për Fëmijë E Bardhë Në Formë Petulle 1.07×0.99 M

999L

Ka stok

SKU: 1162786 Category:

Description

Bukë deti me ngjyra të gëzueshme dhe të ndritshme. Përmban një copë riparimi.
Gjatësia x Gjerësia: 1.07×0.99 m
Mosha e rekomanduar 9 vjeç e lart. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.