Karrige Plazhi Blu 90 Kg 52x58x75 Cm

2,699L

Ka stok

SKU: 1165628 Category:

Description

Karrige Patio me pëlhurë blu të dhe këmbëza që nuk fundosen në rërë.
Ngjyra Blu
Materiali Metali
Pesha maksimale 90 kg
Pesha e paketimit 2,3 cm
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 52x58x75 cm