Shilte Karrige Gri Dizajn “Holiday” 38x38x3 Cm

299L

Ka stok

SKU: 1151407 Category:

Description

Jastëk Gri Karrige Me Mbushje Shkumë Dhe Dizajnoni Mesazhe Të Shtypura, Të Dyfishtë Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për T’U Lidhur Me Karrigen. Ideale Për Çdo Stinë.
Ai U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra Gri
Përbërja Polikoton
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 38x38x3 Cm