Bllok Shënimesh A7 I Zi Me Vija 100 Fl

99L

Ka stok

SKU: 1092417 Category:

Description

Bllok shënimesh i zi me xhep dhe faqeshënues i zi, madhësia A7 me mbulesë të fortë dhe 100 fletë me vija, të mbyllura me llastik.
Ngjyra E zezë