Automjete Shpëtimi Me Dritë Dhe Zë 5 Copë

3,999L

S’ka stok

SKU: 1188020 Category:

Description

Lodër me 5 automjete shpëtimi, me drita dhe tinguj funksionues. Përmban një automjet policie, ambulancë, 2 kamionë zjarrfikës dhe një helikopter. Secila punon me 3 bateri të tipit AG13 (të përfshira).
Gjinia Djalë
Materiali Plastikë
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 48x20x27 cm