ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

NJOFTIM PËR PRODUKTIN ME KOD: 1148255

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (Loder Silikon Jeshile 100 gr, kodi: 1148255) nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.