ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

Njoftim për produktin me barcod 0470095000030

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (gotë me barcod 0470095000030) nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.