ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

NJOFTIM PËR PRODUKTIN ME KOD: 1148255

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (Loder Silikon Jeshile 100 gr, kodi: 1148255) nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.

 

NJOFTIM PËR PRODUKTIN ME KOD: 1186724

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (Squishy njebriresh, kodi: 1186724) nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.

 

Njoftim për produktin me barcod 0470095000030

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (gotë me barcod 0470095000030) nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.

 

Njoftim - Gota me barcod 0491316000035 ZF-006F

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (gotë me barcod 0491316000035 ZF-006F) për shkak se ka rezultuar mbi kufinjtë e lejuar të BPA nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.

 

 

Lajmërim mbi produktin Frozen Diseny printuar në pjatë

Të nderuar Klientë,

Ju informojmë se produkti Frozen snowflakes WR Plate (Frozen Diseny printuar në pjatë), për shkak se ka rezultuar mbi kufinjtë e lejuar të melaminës nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

Lexo më shumë

JUMBO në Shkodër !

Në datën 8 Qershor 2018, JUMBO hapi dyert e dyqanit më të ri në kryeqëndrën e veriut të Shqipërisë, në Shkodër.  Çelja e këtij dyqani vjen pas hapjes së JUMBO-s në qytetin e Fierit më 27 Prill të këtij viti.

Lexo më shumë

JUMBO sërish përtej kufijnve!

Në 4 Maj 2017 suksesi i JUMBO-s i tejkaloi kufijtë duke hapur dyqanin e pare në Sarajevë, në Bosnje Hercegovinë.  Pas 8 muajve suksesi në Sarajevë, më date 1 Dhjetor 2017, JUMBO i tejkalon sërish kufijtë duke hapur kështu dyqanin e parë në Banja Luka dhe të dytin për Bosnje Hercegovinën.

Lexo më shumë

JUMBO numëron tashmë dyqanin 4-ët në Kosovë! JUMBO n'Gjilan

JUMBO n’Gjilan!

Viti 2014 do të ishte viti ku KID Zone do të shtrinte aktivitetin e tij jashtë kufijnve të Shqipërisë duke hapur dyqanin e parë të JUMBO-s  në Fushë –Kosovë, Kosovë.  Përgjatë këtyre 3 viteve të prezencës së KID ZONE në Kosovë ,JUMBO tashmë numëron 4 dyqane,Fushë Kosovë, Prishtinë në Albi mall, Prizren dhe më datë 28 Shtator JUMBO inaguroi dyqanin e 4-ët në komunën e Gjilanit ku i pranishëm ishte dhe kryetari i komunës, z Lutfi Aziri.

Lexo më shumë

Grupi Balfin feston me fëmijët në QSUT

Grupi Balfin, me rastin e 1 Qershorit, vjen në ndihmë të fëmijëve të shtruar në QSUT, në Spitalin e Fëmijëve në Pavionin e Onkohematologjisë. Nëpërmjet shoqërive SPAR Albania, Fashion Group dhe Jumbo, si dhe në mbështetje të Fondacionit “Ti je një luledielli”, Grupi Balfin ka dhuruar lodra, veshje dhe shporta ushqimore për fëmijët dhe për familjet e tyre.

Lexo më shumë